Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0,00

Badmeubels

Sanitair & Tegel Expo heeft een zeer uitgebreid assortiment aan badmeubels. Zo zijn onze badmeubels leverbaar in verschillende kleuren, formaten en smaken. Er zijn veel accessoires leverbaar, maar de meeste badmeubels hebben sowieso standaard een spiegel en onderkast. Het enige wat je verder nog nodig hebt is een wastafelkraan.

Badmeubels met keramieken wastafel, 131 cm lange badmeubels, hoogglanzen badmeubels, badmeubels met waskommen; het is maar een kleine greep uit ons brede assortiment. In badmeubelland is veel mogelijk. Dit is ook te zien aan de accessoires. Neem bijvoorbeeld een spiegelkast met verlichting in plaats van een standaard spiegel, of kijk naar handige verlichting verwerkt in het meubel. Een wastafelkraan kan ook veel doen voor een badmeubel, de combinaties zijn eindeloos.

Badmeubels met waskommen

Een nieuwe telg binnen de badmeubelfamilie; Het badmeubel met waskom(men). In plaats van een wasbak wordt er op het badmeubel nu plaatsgemaakt voor een natuurstenen of witmarmeren waskom. In combinatie met een speciaal voor de waskom bedoelde wastafelkraan creëer je in een handomdraai een bijzondere badkamer.

Onze Woodseries

Onze prachtige houten badmeubel collectie is er eentje die je niet vaak ziet. Het badmeubel bestaat uit hout dat gemaakt is voor plaatsing in de badkamer.

Leverbaar met zowel natuurstenen wasbakken, keramieken wasbakken of natuurstenen waskommen is deze woodserie een lust voor het oog. Natuurlijk heeft de woodserie lades met het softclose systeem, waardoor