Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: €0,00

Tegels

Wandtegels, vloertegels, strooktegels, laminaattegels en mozaïektegels; u vindt ze allemaal in onze showroom. In onze tegelhal vindt u tevens ook een grote voorraad aan tegels, zodat u uw gewenste tegels direct kunt meenemen. Onze tegels zijn extra sterk en ze zijn er in formaten van 10 x 10 cm tot en met 80 x 80 cm. Zelfs de 120 x 30 cm tegels zijn vertegenwoordigd. 

Of u nou tegels zoekt voor in de badkamer, toilet of zelfs uw woonkamer, keuken of bijkeuken; Sanitair & Tegel Expo heeft een zeer uitgebreid assortiment aan tegels. Regelmatig krijgen we nieuwe soorten tegels binnen. Niet alleen in onze showroom vindt u een overdaad aan tegels; onze naastgelegen tegelhal herbergt een scala aan wand- en vloertegels, evenals mozaïek- en strooktegels. Om het plaatje helemaal compleet te maken leveren wij ook laminaat.

Vloertegels

Sanitair & Tegel Expo heeft een zeer breed assortiment aan vloertegels. En dat is ook best logisch gezien de sterke groeiende interesse voor tegelvloeren in de woonkamers. Een vloertegel is krasvast, makkelijk te onderhouden en ze zijn er in verschillende smaken. De 60 x 60 cm vierkante vloertegel kom je het meest tegen, maar ook de 30 x 60 cm tegels zijn goed vertegenwoordigd. Het hangt er natuurlijk ook van af waar de tegels gebruikt gaan worden; in kleine ruimtes zoals toiletten worden doorgaan kleinere tegels gebruikt. Afhankelijk van de indeling van het toilet, worden hier 30 x 60 cm of 60 x 60 cm tegels gebruikt voor op de vloer.

Strooktegels

De finishing touch in de badkamer, het toilet of in de keuken; strooktegels hebben zo hun charme. Vaak geplaatst tegen één wand in de badkamer of het toilet geven ze de ruimte een bijzondere uitstraling. Strooktegels zijn losse langere tegels die vaak horizontaal georienteerd geplaatst worden. Ze kunnen versprongen van elkaar worden geplaatst, maar precies boven elkaar is ook een optie.

 

Laminaatvloeren

Wilt u in uw woonkamer en slaapkamers een laminaatvloer? Bij Sanitair & Tegel Expo heeft u de keuze uit meer dan 50 verschillende laminaten. Onze laminaatvloeren hebben vrijwel allemaal een garantie van 25 jaar en een gebruiksklasse van 23-32. Ook hebben we mooie bijbehorende lage plinten.

Ideaal voor in de woonkamer maar zal zeker niet misstaan in slaapkamers, op zolders en overlopen.

Toebehoren

Ook voor vloerlijm, voegmiddel en tegelkruisjes bent u bij ons op het juiste adres, Sanitair & Tegel Expo heeft een uitgebreid assortiment aan tegelstrippen, vloerlijmen, voegmiddelen, onderhoudsmiddelen, tegelkruisjes, natuurstenen dorpels en gereedschappen.

Restpartijen tegels

We hebben ook regelmatig restpartijen; dit zijn partijen van tegels die we zeer beperkt op voorraad hebben. Er staat echter wel een mooie prijs tegenover.